Welkom op de website van Vom Falorie
 
woensdag 25 april 2018 ::::::
Main Menu
Home
Nieuws 2017
Wie zijn wij
Opleiding voor uw hond
Workshops NL
Blindengeleidehonden
Psychiatr. Hulphond
Sporthonden
Pups
Foto's
Sponsors gezocht
Te koop / Gevraagd
Contact
Gastenboek
Linkpagina
Hondenpension
Foto´s Fedor PDF Afdrukken E-mail

Dit is Fedor, de reu die wij ca een half jaar geleden verkocht hebben. Fedor zat bij ons in opleiding voor Blindengeleidehond en heeft wat hulphond-vaardigheden geleerd, maar had helaas zo nu en dan teveel bijsturing nodig. Voor een blinde persoon was het niet mogelijk om daarop in te spelen, gezien al de signalen vooraf gemist worden, en zodoende is Fedor verkocht als de perfecte familiehond.

Fedor en zijn bazin zijn onlangs uitgenodigd bij een spreekbeurt op een basisschool. Fedor heeft zich van zijn beste kant laten zien!

Eerst even kennismaken met de kinderen:

Dan het klaslokaal in. De spreekbeurt is begonnen! Fedor laat zien wat hem geleerd is, en wat door de nieuwe baasjes nog verder uitgebouwd is. Rust en gehoorzaamheid staan kenmerkend voor de geleidehond.Uiteindelijk mag Fedor zijn kunsten laten zien. De nieuwe baasjes hebben Fedor nog verder uitgebouwd daarin. Bij ons heeft Fedor geleerd om deuren en keukenlades dicht te duwen met zijn neus. De baasjes hebben hem geleerd om deze ook dicht te kunnen doen met zijn poten! Heel secuur gaat Fedor te werk, en kan nu zelfs keukenkastjes dichtdoen op grote hoogtes.

Fedor heeft veel indruk gemaakt op de kids, en heeft laten zien dat een herder uiterst intelligent is, en een ware kameraad voor zijn baas kan zijn!

 

Ook hebben Fedor zijn baasjes een video gemaakt van Fedor zijn optreden, met kunstjes die ze hem zelf geleerd hebben!

Video Fedor, Klik hier.

 

 
   
designed by vomfalorie.nl